Friday, March 26, 2010

Farrisfotoklubb arrangerer Analogt og Digital fototreff helgen 16/4-18/4-2010


Nå har fotointresserte igjen muligheten til å sette av en helg til å dyrke interessen sin i felleskap med andre.

Treffet er i sitt sedvanlige uformelle preg som tidligere. Hvor hver enkelt deltager hjelper til og deler sin kunnskap med andre så godt man kan. Samtidig høster man av kunnskap og erfaringer andre har med seg til bords.

Det blir et treff som henvender seg både til de som driver digitalt og til de som fremdeles elsker lukten av kjemi og liker å kjenne spenningen av magien som venter på den eksponerte filmen i sine hender.


Foto: © Ketil Klaastad Jensen

Både for de som driver digitalt og de analoge så vil det det rigges 2-3 rom for studiofotografering. (1 forbeholdt produktfotografering) Vi bruker hverandre som modeller eller man skaffer noen selv underveis fra gata for de som er litt tøffere.

For de som kjenner Apug.org så er nyheten om treffet annonsert der. En organisasjon og et treffsted for alle som ikke har gått helt over til digitalt enda.

For disse står klubbens flotte mørkerom (storformat, mellomformat og småformat) til disposisjon. Slavomir fra Fomafoto stiller med film, papir og kjemi til salgs for de som trenger det. Vi har et stort lysbord, billig mat i kantinen (varmt måltid lørdag kveld) og noen klasserom for de som ønsker å overnatte i enkle omgivelser i egen sovepose og liggeunderlag. For de mer komfortabel anlagte finnes det flere gode alterantiver til ikke alt for høyt prisnivå i Larviksområdet.

Muligens blir det en utstilling av Richard Brunsvold, med motiver fra Hallingdalen.

For de som ønsker å ta turen ut i det fri, er mulighetene mange. Bøkeskogen, Larvik by og havn er innenfor gangavstand og Stavern, Nevlunghavn, Helgeroa og Mølen med sine 230 gravrøyser er bare en liten biltur unna.

Det hadde vært hyggelig om det kom deltagere også fra Sverige og Danmark.

Tidspunkt fredag 16/4 kl 18:00 (for de som rekker det) til søndag 18/4.

Kontaktpersoner:

Johs

minolta_md@yahoo.no

Eller mobil: +47 98231040

På grunn av overnatting og bespisning er det satt et tak på inntil 20 deltagere, derfor bindene påmelding. Som sendes på e-post til Ragnar på ragnarkh@online.no eller Hans Petter på hannor@norloeff.com

Labels: , , , , , , , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home