Saturday, May 24, 2008

SOMMERENS FOTOTREFF I LARVIK 23. -27 JULI 2008

INTERESSERT I ANALOG FOTOGRAFERING?
Farris Fotoklubb inviterer igjen til uformell fotoweekend i Larvik med hovedvekt på analog fotografering. Fjorårets sommertreff opplevde vi som en suksess. Vi fulgte opp med et treff i oktober med mange deltakere.

Dette har gitt mersmak, og i år satser vi på et litt utvidet opplegg.
Treffet går fra onsdag til søndag med mulighet for å delta en eller flere dager, etter eget ønske. I år legger vi treffet inn under APUG-paraplyen. For de som ikke er kjent med APUG anbefaler vi hjemmesiden og også deres skandinaviske forum.
Treffet er ikke en workshop med profesjonelle veiledere, men en anledning til å dele kunnskap og entusiasme om analog fotografering – 24 x 36mm, mellomformat og storformat.

Vi tilbyr muligheter både for fotoutflukter og for arbeid i mørkerommet. Programmet er løst og fleksibelt, slik at deltakerne selv er med på å styre innholdet.
Vi kan tilby mørkerom med ca 10 kopieringsapparater fra 35mm til 13x18cm. Film og papir kan skaffes. Kontakt oss ved behov.
Digital fotografering er ikke bannlyst fra treffet :-) vi har projektor for framvising!

Under workshopen (se nedenfor og i posten over) vil mørkerommet være tilgjengelig kun for workshopens deltakere, men vi regner med å ordne mulighet for framkalling av film også for andre i denne perioden, slik at du kan stå klar med ferske negativer når mørkerommet blir tilgjengelig. Vårt lille mørkekott for lading av filmkassetter og framkallertanker vil hele tiden være tilgjengelig.

Vi kan tilby overnatting på Norskskolen i Larvik hvor vi har våre klubblokaler. Ta med sovepose og liggeunderlag. Vi kan også benytte skolens kantine. Alkohol på skolens område tillates ikke. – Røyking ute eller på en trivelig terrasse. Muligheter for dusjing for damer og herrer.

De som ønsker mer komfort henvises til
distriktets hoteller eller campingplasser. Vi kan bistå med dette, ta kontakt via e-post. Vi tar ingen deltakeravgift, men i år ser vi oss nødt til å be om dekning av utgifter til mat og til mørkeromskjemi. Vi tilbyr enkle måltider på stedet til tilnærmet selvkost. De som ønsker å benytte mørkerommet, betaler en liten avgift til dekning av kjemikalieforbruket. Film og papir holder man, som nevnt, selv, eller kjøper på stedet. Vi ber om forståelse for at vi ønsker bindende påmelding p.g.a. forberedelser og innkjøp av mat.

Frist for påmelding er 15. juni 2008
til


Farris Fotoklubb,
Johannes Barth-Nilsen
e-post: minolta_md@yahoo.no
Mob. tlf.: 982 31 040, etter kl.14.30MØRKEROMSWORKSHOP

Lighthousedarkroom.com

I tilknytning til treffet arrangeres det i år en mørkeromsworkshop med den internasjonalt kjente mørkeromsspesialisten Mike Crawford.


Workshopen går på torsdag 24. og fredag 25. juli. Deltakelsen er begrenset til 10 personer. Når dette skrives er det kun få plasser igjen. For påmelding, kontakt Morten Kolve på epost: morten@kolve.org


Labels: , , , , , , , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home