Thursday, March 22, 2007

Workshop med Dag Spant og Isidor Åstrøm i Arles 2007.

Fra Arild Bergseth mottok vi nettopp invitasjon til en spennede workshop med Dag Spant og Isdor Åstrøm. Ta en tur inn og besøk fotografenes websider via linkene her. Det er mye spennede og intressant å se. Nå er altså muligheten her for å delta på en spennede workshop så vel som den flotte fotofestivalen i Arles i Frankrike.


Invitasjon/pressemelding:



Workshop med Dag Spant og Isidor Åstrøm i Arles.

Dag og Isidor inviterer til workshop i Provence, for fotointeresserte og fotografer som ønsker å videreutvikle seg selv både visuelt, teknisk og mentalt innenfor foto.



Dag Spant, Isidor Åstrøm og assistent Arild Bergseth, inviterer til en spennende uke på den verdenskjente fotofestivalen i Arles. Dag har holdt flere workshops i Frankrike i en årrekke, og hadde både i fjor og året før meget vellykkede workshops under fotofestivalen i Arles. I 2006 var workshopen fulltegnet, så ikke drøy med og meld deg på for i år !



Fotofestivalen holder en høy kvalitet og har et program som sterkt appellerer til fotointeresserte. Festivalen sammen med Dag og Isidors opplegg bør bli en stor opplevelse.Vi har endt samarbeidet med Inspiratour og bruker frigjorte midler til å styrke teamet med en kjempedyktig foredragsholder, Isidor Åstrøm. Og i tillegg senket prisen.

Dag og Isidor har til sammen 55 år som fotografer. De synes det er like gøy å fotografere fremdeles! Kom til Arles for å bli smittet.

Målsettingen med workshopen er å frigjøre kreativitet og inspirere deg til å ta bedre bilder.



Isidor og Dag har hver sine interessante tilnærmingsmåter til foto. To spenstige bildesyn som vil bringe deltakerne inn i spennende møter. Workshopen er for alle som søker en kreativ tilnærming til fotografi.

Innholdet vil bli tilpasset festivalens program, og gir også rikelig med tid til å nyte øvrige tilbud under Festivalen.

Dag Spant er en erfaren fotograf som i dag hovedsakelig jobber som reklamefotograf og med egne prosjekter. Fra det elegante reklamebilde til det mer bizarre. Han legger stor vekt på å søke nye måter å utvikle sitt bildespråk. Se hans nettside : www.spant.no

Dag var hovedforedragsholder på FOTOGRAFI 2007.



Isidor Åstrøm er en veletablert reklamefotograf med tunge viktige kunder. Videre har han meget interessante kunstprosjekter. Han underviser også mye både i kreativ utvikling, visualitet og Photoshop. Han har holdt en rekke foredrag både i Norge og i utlandet. Isidor er også en kjent ”Photoshop-guru”. Se hans nettside: www.isidor.no



Arild Bergseth fra Lars Farnes AS er en fagmann innenfor teknikk, han underviser også mye, og bringer med seg hele sin erfaring og kunnskapsbredde til Arles. Arild er den snilleste og tålmodigste av oss tre.



FOTOFESTIVALEN:
Fotofestivalen i Arles er en av verdens største festivaler innen foto, fri for produsenter og leverandører av fotoutstyr. Her vises mange fotoutstillinger, utendørs lysbildeshow, hver kveld er det forestilling i et stort gammelt romersk amfiteater, bildediskusjoner og muligheter for mappevisning for de store fototidskriftene og forlag.

En slik samling av over 60 fotoutstillinger vil være en svært stor inspirasjonskilde til egen utvikling. Utstillingene har en enorm spennvidde i innhold, og holder alle et høyt nivå.
I tillegg til det offisielle programmet kan man delta på det alternative arrangementet www.voiesoff.com med sine utstillinger og aktiviteter.

Se også fjorårets utstillingsprogram på: www.rencontres-arles.com

Hele Arles syder og koker av foto, og vi skal være midt i festivalen i mange dager. Opplevelsen av å sitte på Place van Gogh i sene kveldstimer, blant kjente og ukjente fotografer, engasjert i livlige diskusjoner, må oppleves!

PRAKTISK INFORMASJON:
Varighet: Workshopen varer fra tirsdag 3. til søndag 8. juli, 2006
Pris: 9.500,- uten flybilletter.
Overnatting med frokost i sentralt hotell i dobbeltrom fra mandag 2. til mandag 9. juli 2007. Enkeltrom kan ordnes mot et tillegg på ca. € 25,- pr natt.
Festivalbillett til utstillinger er inkludert i prisen.
Kurs/arbeidsrom blir stilt til rådighet for deltakerne.
Minimum antall deltakere 14 stk.

FLYREISE:
Festivalen blir besøkt av mange og vi er i høysesongen. Derfor har du alt å vinne på å melde deg på snarest mulig for å få den billigste flyprisen. Kombiner gjerne denne workshopen med annen ferie, men vi har følgende forslag til reise:

Fly til Montpellier mandag 2. juli ta toget derfra til Arles. Du kan også fly til Nice eller Marseilles.

Vi har også kontakt med reisebyrå. De stiller gjerne opp for dere og organiserer reisen for dere. Mange kombinerer dette med videre reise før eller etter workshopen.

Spørsmål og påmelding til workshopen rettes til Arild Bergseth, arild.bergseth@online.no, tlf 928 83 033.

Dag Spant kan kontaktes på e-post dasp@online.no mob. 920 29 077.
Isidor kan kontaktes på isidor@isidor.no mob. 900 27 356

Gled deg til en svært god foto workshop, og ikke minst til Fotofestivalen i Arles, Provence!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home