Tuesday, September 12, 2006

Fotografisk workshop i Venezia januar-februar 2007 med Morten Krogvold

Invitasjon fra: Anne Lise Flavik og Morten Krogvold

Velkommen til workshop i vakre Venezia. Dette er den beste tiden av året å besøke Venezia på. Gatene er glissent for turister, selv Marcus kirken har lite besøk. Det er kald og det kan snø. Frostrøyken siver gjennom de trange gatene og danner et vakkert bløtt lys som er helt enestående for fotografering. Innbyggerne gjør segklar til karnevalet i februar, de syr kostymer og prøver masker. Stemningen er som tatt ut fra filmen “Kjøpmannen i Venezia"

Morten Krogvold har rundet 110 Vågå-workshops. Han har i 12 år hatt workshops rundt om i Europa, vært engasjert av Main Photographic Workshop i USA, holdt workshop i Bangladesh og Sør Afrika.

Morten Krogvold skal holde to workshops etter hverandre.
Den første er fra 22.-30. januar 2007, og er for de av dere som ikke har vært på workshop før, eller de av dere som kun har vært på inntil to workshops tidligere.

Workshop nummer to er fra 31. januar til 8. februar 2007, og er for de av dere som har mer enn to workshops med Morten Krogvold, enten på Vågå eller i utlandet.
Grunnen til at vi har to grupper, er at alle skal få mest mulig ut av workshopen. Morten kan konsentrere seg om å og legge opp undervisningen etter hvor lang erfaring deltakeren har.

De vi ønsker skal delta er entusiastiske, selvstendige mennesker med glødende engasjement for fotografiet og alt det bringer med seg.
Vi ønsker at du skal kunne finne en forståelse av hva vi holder på med, og hva et godt bilde er. Få gode og klare tilbakemelding på bildene dine underveis. Være aktiv i diskusjoner.

Dette er ikke en workshop med mørkerom og E-6-lab. Dere må selv sørge for fremkalling av bildene på minilab, ta med eget fremkallings utstyr eller jobbe digitalt, og da må du ha med egen laptop med fotoshop som du vet hvordan du bruker.

Morten Krogvold kommer til å vise deg hvordan han jobber, hans daglige utfordringer. Dere kan komme med egne behov for hva dere ønsker Morten Krogvold skal snakke om. Undervisningen vil foregå like mye ut i museene og galleriene som i forelesningsrommet. Vi er i en av verdens vakreste byer, med noe av verdens mest berømte kunstverker å by på. Gallerie dell´Accademia, Guggenheim, og utallige vakre kirkerom er bare en liten del.

Vi skal bo staselig, i et gammelt hotell-palass i bydelen Dorsoduro, rett ved Gallerie dell´Accademia. Hit kan du komme med båt som legger til ved den ene hovedinngangen. Familien som eier det, har gjort det i generasjoner. De er mektig stolte av huset og historien, med kamuflerte dører, takmalerier, fresker på veggen og vakker liten takterasse.

Vi skal ha det hyggelig, spise og drikke godt. Se god kunst og høre god musikk.
Morten Krogvold kommer til å lage et helt nytt konsept til begge workshopene, han vil bruke som vanlig mye tid og krefter på at alt skal være interessant for dere. Vi ønsker å ha en liten gruppe med oss, så maks antall blir 20-23 deltakere. Derfor blir det først til mølla…..Pris for workshop med overnatting er 14.900,- som blir delt opp i to avdrag. Du må reise på egenhånd. For påmelding: annelise@mortenkrogvold.com

Velkommen til workshop i VENEZIA

Vennlig hilsen

Anne Lise Flavik og Morten Krogvold

ALLE ER VELKOMMEN: AMATØR ELLER PROFESJONELL
Trinn 1: 22-30.januar 2007
Trinn 2: 31. januar -8. februar 2007 

0 Comments:

Post a Comment

<< Home